TEMES D’ACTUALITAT DE L’ÀMBIT
D’ESPORTS I EDUCACIÓ FÍSICA

(Materials didàctics)

En aquest espai trobareu els materials didàctics d’actualitat (articles, infografies i vídeos) publicats pel diari Junior Report que s’inclouen dins de l’àmbit d’esports i educació física. Són temes redactats per un equip de periodistes professionals que han estat contextualitzats i adaptats per a lectors joves amb l’objectiu que puguin ser utilitzats com a material per documentar-se, seguir i interpretar l’actualitat esportiva i fomentar l’hàbit de lectura dels mitjans de comunicació.

Cada tema esportiu està desglossat en una desena d’articles que ajuden a entendre les claus informatives, els conceptes, la cronologia… Consulteu-los i escolliu aquells que s’adaptin més al vostre curs i a la vostra matèria.

També podeu treballar aquests temes a l’aula amb exercicis, fitxes d’activitats per alumnes i solucionari per a professors. Subscriviu-vos a Junior Report Aula on trobareu el nostre catàleg d’Unitats Didàctiques totalment pràctiques i telemàtiques.

A través de la nostra newsletter rebreu setmanalment tots els nous temes d’actualitat global que es van publicant al diari Junior Report.

ACCEDEIX I SUBSCRIU-TE

· Materials didàctics digitals: Català, castellà i una selecció en anglès.

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat d’esports redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària.

Cal que et subscriguis a Junior Report per rebre els temes d’actualitat esportiva que serviran com a materials de lectura i de consulta per l’alumnat (articles, infografies i vídeos).

· Expressió escrita
· Comunicació oral
· Històric
· Geogràfic
· Societat i cultura
· Sociocultural
· Participació
· Activitat física saludable
· Esport
· Activitat física i temps de lleure
· Expressió i comunicació corporal

ALTRES MATERIALS DIDÀCTICS