TEMES D’ACTUALITAT DE L’ÀMBIT
CIENTÍFIC-TECNOLÒGIC

(Materials didàctics)

En aquest espai trobareu els materials didàctics d’actualitat (articles, infografies i vídeos) publicats pel diari Junior Report que s’inclouen dins de l’àmbit científic-tecnològic. Són temes redactats per un equip de periodistes professionals que han estat contextualitzats i adaptats per a lectors joves amb l’objectiu que puguin ser utilitzats com a material per documentar-se, seguir i interpretar l’actualitat científica i fomentar l’hàbit de lectura dels mitjans de comunicació.

Cada tema científic està desglossat en una desena d’articles que ajuden a entendre les claus informatives, els conceptes, la cronologia… Consulteu-los i escolliu aquells que s’adaptin més al vostre curs i a la vostra matèria.

També podeu treballar aquests temes a l’aula amb exercicis, fitxes d’activitats per alumnes i solucionari per a professors. Subscriviu-vos a Junior Report Aula on trobareu el nostre catàleg d’Unitats Didàctiques totalment pràctiques i telemàtiques.

A través de la nostra newsletter rebreu setmanalment tots els nous temes d’actualitat global que es van publicant al diari Junior Report.

· Materials didàctics digitals: Català, castellà i una selecció en anglès.

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat científica redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària.

Cal que et subscriguis a la newsletter de Junior Report per rebre els temes d’actualitat que serviran com a materials de lectura i de consulta per l’alumnat (articles, infografies i vídeos).

Cal que et subscriguis a Junior Report Aula per rebre les Unitats Didàctiques de cada tema, que inclouen exercicis pràctics i que et serviran per treballar i analitzar els temes científics a l’aula.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Sociocultural
· Resolució de problemes
· Comunicació i representació
· Fenòmens naturals i vida quotidiana
· Objectes i sistemes tecnològics de la vida quotidiana
· Medi Ambient
· Tractament de la informació
· Ciutadania, hàbits, civisme i identitat digital

· Subscripció a Junior Report Aula: 250€/curs

ACCEDEIX I SUBSCRIU-TE

ALTRES MATERIALS DIDÀCTICS