TEMES D’ACTUALITAT DE L’ÀMBIT
CIENTÍFIC-TECNOLÒGIC

(Materials didàctics)

En aquest espai trobareu els materials didàctics d’actualitat publicats per Junior Report Ciència que s’inclouen dins de l’àmbit científic-tecnològic. Són temes redactats per un equip de periodistes professionals que han estat contextualitzats i adaptats per a lectors joves amb l’objectiu que puguin ser utilitzats com a material per documentar-se, seguir i interpretar l’actualitat científica i fomentar l’hàbit de lectura dels mitjans de comunicació.

Hi ha materials didàctics digitals (articles, infografies i vídeos) i materials didàctics impresos (números de Quaderns d’Actualitat dedicats a temes científics).

Cada tema científic està desglossat en una desena d’articles que ajuden a entendre les claus informatives, els conceptes, la cronologia… Consulteu-los i escolliu aquells que s’adaptin més al vostre curs i a la vostra matèria. A través de la newsletter de Junior Report rebreu els nous temes d’actualitat que es van publicant al diari Junior Report.

I si voleu treballar-los a l’aula amb exercicis i activitats, subscriviu-vos a Junior Report Ciència on trobareu unitats didàctiques totalment pràctiques.

SUBSCRIU-TE

Quaderns d’Actualitat 2019-2020: Canvi Climàtic.

· Materials didàctics digitals: Català, castellà i una selecció en anglés.
· Materials didàctics impresos: Català.

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat científica redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària.

Cal que et subscriguis a Junior Report  per rebre els temes d’actualitat  que serviran com a materials de lectura i de consulta per l’alumnat (articles, infografies i vídeos).

Cal que et subscriguis a Junior Report Aula Ciència per rebre les unitats didàctiques de cada tema, que inclouen diapositives, activitats, jocs de preguntes i exercicis de redacció, que et serviran per treballar i analitzar els temes científics a l’aula.

I si vols els temes en suport imprès, cal que et subscriguis als Quaderns d’Actualitat que inclouen números d’actualitat científica i oferiran un material de lectura i de consulta per a la mediateca o la biblioteca.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Sociocultural
· Resolució de problemes
· Comunicació i representació
· Fenòmens naturals i vida quotidiana
· Objectes i sistemes tecnològics de la vida quotidiana
· Medi Ambient
· Tractament de la informació
· Ciutadania, hàbits, civisme i identitat digital

· Subscripció a Junior Report Aula Ciència: 40€/curs
· Subscripció a Quaderns d’Actualitat: 85€/col·lecció de 10 números

ALTRES MATERIALS DIDÀCTICS