TEMES D’ACTUALITAT DE L’AMBIT
CULTURAL-ARTÍSTIC

(Materials didàctics)

En aquest espai trobareu els materials didàctics d’actualitat publicats per Junior Report Cultura que s’inclouen dins de l’àmbit cultural-artístic. Són temes redactats per un equip de periodistes professionals que han estat contextualitzats i adaptats per a lectors joves amb l’objectiu que puguin ser utilitzats com a material per documentar-se, seguir i interpretar l’actualitat cultural (literatura, musica, art, teatre, dansa…) i fomentar l’hàbit de lectura dels mitjans de comunicació.

Hi ha materials didàctics digitals (articles, infografies i vídeos) i materials didàctics impresos (números de Quaderns d’actualitat dedicats a temes culturals).

Cada tema cultural està desglossat en una desena d’articles que ajuden a entendre les claus informatives, els conceptes, la cronologia… Consulteu-los i escolliu aquells que s’adaptin més al vostre curs i a la vostra matèria. A través de la newsletter de Junior Report rebreu els nous temes d’actualitat que es van publicant al diari Junior Report.

I si voleu treballar-los a l’aula amb exercicis i activitats, subscriviu-vos a Junior Report Aula Cultura on trobareu unitats didàctiques totalment pràctiques.

SUBSCRIU-TE

· Materials didàctics digitals: Català, castellà i una selecció en anglés.

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat cultural redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària.

Cal que et subscriguis a Junior Report per rebre els temes d’actualitat que serviran com a materials de lectura i de consulta per l’alumnat (articles, infografies i vídeos).

Cal que et subscriguis a Junior Report Aula Cultura per rebre les unitats didàctiques de cada tema, que inclouen diapositives, activitats, jocs de preguntes i exercicis de redacció, que et serviran per treballar i analitzar els temes culturals a l’aula.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Comunicació oral
· Literària
· Actitudinal i plurilingüe
· Cultural i artístic
· Ciutadana
· Societat i cultura
· Expressió, interpretacio i creació
· Participació
· Tractament de la informació

· Subscripció a Junior Report Aula Cultura: 40€/curs
· Subscripció a Quaderns d’Actualitat: 85€/col·lecció de 10 números

ALTRES MATERIALS DIDÀCTICS