Salvador Seguí

(Unitats didàctiques gratuïtes)

En aquest espai trobareu la Unitat Didàctica sobre Salvador Seguí. Les Unitats Didàctiques de Junior Report permeten treballar els grans temes d’actualitat a l’aula a través de diferents recursos.

D’una banda, hi trobareu articles (materials didàctics digitals) perquè l’alumnat pugui llegir i documentar-se sobre el tema. Els recursos de lectura es complementen amb exercicis pràctics que proposen llegir, debatre i opinar sobre les reivindicacions del moviment obrer i la lluita sindicalista a Catalunya a principis del s.XX.

Aquesta unitat didàctica ha estat elaborada amb la col·laboració del Palau Robert. Si vols accedir al nostre catàleg d’Unitats Didàctiques, has de subscriure’t a La Notícia del Dia.

ACCEDEIX I SUBSCRIU-TE

· Fitxes: Salvador Seguí

Us proposem que treballeu aquesta unitat didàctica a partir de diverses activitats pràctiques que tenen com a objectiu promoure el pensament crític de l’alumnat i reflexionar sobre els aspectes més importants de cada tema. Us oferim també una guia del professorat amb els objectius didàctics i el solucionari.

· Materials didàctics digitals: Català
· Material d’exercicis pràctics: Català

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària. Un equip de docents prepara recursos perquè els temes puguin ser treballats a l’aula amb exercicis pràctics per llegir, debatre i opinar al temps que es fomenta el pensament crític.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Comunicació oral
· Literària
· Actitudinal i plurilingüe
· Cultural i artístic
· Ciutadana
· Societat i cultura
· Percepció i escolta
· Expressió, interpretació i creació
· Participació
· Tractament de la informació

· Conceptualització, revisió i disseny: Equip de Junior Report
· Redacció dels materials didàctics digitals: Néstor Bogajo
· Elaboració dels materials pedagògics: Lluís Rocas i Daniel Pelegrin

Aquesta Unitat Didàctica compta amb la col·laboració del Palau Robert

ALTRES UNITATS DIDÀCTIQUES