Joves i salut mental (II)

(Unitats didàctiques gratuïtes)

En aquest espai trobareu la Unitat Didàctica Joves i Salut Mental (II). Les Unitats Didàctiques de Junior Report permeten treballar els grans temes d’actualitat a l’aula a través de diferents recursos.

D’una banda, hi trobareu articles (materials didàctics digitals) perquè l’alumnat pugui llegir i documentar-se sobre el tema. Els recursos de lectura es complementen amb exercicis pràctics que proposen llegir, debatre i opinar sobre la salut mental i la importància de combatre els prejudicis sobre els trastorns mentals entre els més joves.

Aquesta unitat didàctica ha estat elaborada amb la col·laboració d’ITA Salud Mental. Si vols accedir al nostre catàleg d’Unitats Didàctiques, has de subscriure’t a La Notícia del Dia.

ACCEDEIX I SUBSCRIU-TE

· Fitxes: ODS i Tecnologia sostenible

Us proposem que treballeu aquesta unitat didàctica a partir de diverses activitats pràctiques que tenen com a objectiu promoure el pensament crític de l’alumnat i reflexionar sobre els aspectes més importants de cada tema. Us oferim també una guia del professorat amb els objectius didàctics i el solucionari.

· Materials didàctics digitals: Castellà
· Material d’exercicis pràctics: Castellà

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària. Un equip de docents prepara recursos perquè els temes puguin ser treballats a l’aula amb exercicis pràctics per llegir, debatre i opinar al temps que es fomenta el pensament crític.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Comunicació oral
· Literària
· Actitudinal i plurilingüe
· Cultural i artístic
· Ciutadana
· Societat i cultura
· Percepció i escolta
· Expressió, interpretació i creació
· Participació
· Tractament de la informació

· Conceptualització, revisió i disseny: Equip de Junior Report
· Redacció dels materials didàctics digitals: Anabel Piñar Ramírez
· Elaboració dels materials pedagògics: Cristina Figueras

Aquesta Unitat Didàctica compta amb la col·laboració d’ITA Salud Mental

ALTRES UNITATS DIDÀCTIQUES