EL PAVELLÓ, MIES VAN DER ROHE I LILLY REICH

(Unitats didàctiques gratuïtes)

En aquest espai trobareu la Unitat Didàctica dedicada a l’Pavelló Mies van der Rohe i Lilly Reich. Les Unitats Didàctiques de Junior Report permeten treballar els grans temes d’actualitat a l’aula a través de diferents recursos.

D’una banda, hi trobareu articles (materials didàctics digitals) perquè l’alumnat pugui llegir i documentar-se sobre el tema. Els recursos de lectura es complementen amb exercicis pràctics que proposen llegir, debatre i opinar sobre l’arquitectura, la història del Moviment Modern i la importància de figures com l’arquitecte Mies van der Rohe i la dissenyadora Lilly Reich. Aquesta unitat didàctica ha estat elaborada amb la col·laboració de la Fundació Mies van der Rohe.

A més, us proposem que pugueu escriure una notícia o un article d’opinió sobre aquest tema d’interès global. Publicarem els millors continguts al diari col·laboratiu RED Report.

A través de la nostra newsletter rebreu setmanalment tots els nous temes d’actualitat global que es van publicant al diari Junior Report. Si vols accedir a tot el nostre catàleg d’Unitats Didàctiques, has de subscriure’t a la Notícia del Dia o bé pots consultar la nostra botiga.

ACCEDEIX I SUBSCRIU-TE

· Fitxes: El Pavelló, Mies van der Rohe i Lilly Reich

Us proposem que treballeu aquesta unitat didàctica a partir de diverses activitats pràctiques que tenen com a objectiu estimular el pensament crític de l’alumnat i reflexionar sobre els aspectes més importants de cada tema. Us oferim un guia del professorat amb els objectius i el solucionari.

· Materials didàctics digitals: Castellà i català.
· Material d’exercicis pràctics: Castellà i català.

Adaptats a tots els cursos de secundària i batxillerat.

Periòdicament publiquem temes d’actualitat redactats per un equip de periodistes professionals i adaptat per a estudiants de secundària. Un equip de docents prepara recursos perquè els temes puguin ser treballats a l’aula amb exercicis pràctics per llegir, debatre i opinar al temps que es fomenta el pensament crític.

· Comprensió lectora
· Expressió escrita
· Comunicació oral
· Literària
· Actitudinal i plurilingüe
· Cultural i artístic
· Ciutadana
· Societat i cultura
· Percepció i escolta
· Expressió, interpretació i creació
· Participació
· Tractament de la informació

· Conceptualització, revisió i disseny: equip de Junior Report
· Redacció dels materials didàctics digitals: Judith Vives
· Elaboració dels materials pedagògics: Jordi Rodríguez i Salleras

Aquesta Unitat Didàctica compta amb la col·laboració de la Fundació Mies van der Rohe

ALTRES UNITATS DIDÀCTIQUES