Blue Globe Media reforça la seva estructura directiva per rellançar els projectes de Junior Report

El projecte Revista Escolar Digital (RED) i La Notícia del Dia de Junior Report seran les grans apostes del proper curs 2021-2022

Elisa Pont i Alba F. Candial són les periodistes al capdavant de Blue Globe Media i Junior Report.

Elisa Pont i Alba Fdez. Candial són les periodistes al capdavant de Blue Globe Media i Junior Report. Fotògraf: Vinícius Muniz. 

La productora Blue Globe Media, editora del diari per a joves Junior Report, encara el proper curs 2021-2022 enfortint la seva estructuctura directiva i afiançant la seva aposta informativa dirigida al públic jove i als equips docents.

Des del mes de juliol, la periodista Elisa Pont, fins ara responsable d’organització, assumeix la subdirecció executiva de la companyia amb l’objectiu de millorar els processos de producció i organització interns i preparar l’expansió dels principals projectes d’educació mediàtica, especialment la xarxa de Revistes Escolars Digitals (RED).

Pont es va incorporar a Pauta Media el 2019 i, en pocs mesos, va passar a formar part de l’equip de Blue Globe Media per ajudar en el desenvolupament dels diferents serveis i recursos educatius vinculats a l’actualitat i que a dia d’avui constitueixen l’Univers Junior Report.

D’altra banda, la també periodista Alba Fdez. Candial es consolida en la direcció informativa del diari Junior Report, apostant per La Notícia del Dia com a eina per convidar els centres educatius a treballar l’actualitat a les aules.

Candial forma part de l’equip fundador del diari d’actualitat per a joves, que aquest mes de maig va complir quatre anys, i que avui assoleix una audiència de 1,6 milions de lectors mensuals a Espanya i Latinoamérica.

Amb aquests canvis organitzatius, Blue Globe Media consolida les bases per impulsar les seves quatre grans àrees: els canals informatius, que integren el diari per a joves Junior Report (versió en català i castellà) i la capçalera col·laborativa redactada per estudiants RED Report; la plataforma de materials i recursos Junior Report Aula, que compta amb un extens catàleg de materials i recursos per treballar l’actualitat a l’aula, com La Notícia del Dia i les Unitats Didàctiques; els tallers d’educació mediàtica, adaptats a estudiants de primària, secundària i batxillerat, i el projecte Revista Escolar Digital (RED), la xarxa de diaris escolars gestionats i redactats per estudiants amb l’assessorament d’un equip de periodistes de Junior Report.

Banner per fer clic i conèixer La Notícia del Dia de Junior Report. Cada matí un nou article d'actualitat amb diapositives i exercicis per a treballar a classe
logo Junior Report

L’Univers Junior Report és un projecte de Blue Globe Media. Dissenyem canals informatius, tallers i recursos didàctics per acostar l’actualitat a lectors primerencs i treballar l’actualitat a l’aula.