Quins centres educatius han rebut la Beca RED aquest any?

La xarxa de diaris escolars, redactats per estudiants amb el suport de periodistes professionals, creix gràcies al programa de Beques RED 2021-2022

Un total de 8 centres educatius han entrat a formar part del projecte Revista Escolar Digital (RED) gràcies al programa de Beques RED 2021-2022, impulsat pel diari Junior Report en col·laboració amb diferents entitats, institucions i empreses que tenen com a objectiu fomentar el pensament crític entre els i les joves i combatre la desinformació.

Les localitats de Barcelona, Igualada, Constantí, Reus, Mollerussa, La Seu d’Urgell, Andorra la Vella i Màlaga han viscut aquest inici de curs el naixement d’un nou mitjà de comunicació, en aquest cas redactat i dirigit directament per alumnat de primària i secundària amb el suport de periodistes professionals. A continuació podeu descobrir quins centres educatius han aconseguit aquest any entrar a la xarxa RED!

El projecte Revista Escolar Digital (RED) compta ja amb la participació de més de 80 centres educatius i una redacció formada per més de 5.000 redactors i redactores que a través d’un pla de treball i una proposta d’activitats, descobreixen l’entorn que els envolta al temps que es formen la seva pròpia opinió sobre el que passa al món.

El creixement de la xarxa RED suposa també una impuls significatiu de RED Report, el diari col·laboratiu de les redaccions escolars, on cada setmana es publicaran els articles més destacats de totes les revistes escolars. Una capçalera multilingüe que es converteix en el punt de partida per connectar totes aquestes redaccions, donant veu a l’alumnat des dels 12 fins al 17 anys, perquè expliquin el que passa al món des del seu propi punt de vista.

Banner per fer clic i conèixer el projecte Junior Report RED Revista Escolar Digital, Selecció de centres educatius per al curs 2021-2022
logo Junior Report

L’Univers Junior Report és un projecte de Blue Globe Media. Dissenyem canals informatius, tallers i recursos didàctics per acostar l’actualitat a lectors primerencs i treballar l’actualitat a l’aula.