Junior Report ja té més lectors a Mèxic que a Espanya

El diari per a joves continua guanyant lectors a Amèrica Llatina segons les estadístiques del mes de març

Lectors Junior Report

Junior Report continua creixent i ja suma 735.000 lectors la primera meitat del mes de març. Això suposa més d’1.400.000 lectors al mes, un 27,5% dels quals procedeixen de Mèxic, el país amb més lectors.

L’augment de visites a Amèrica Llatina concorda amb el creixement registrat els últims mesos. Juntament amb Mèxic, Colòmbia (14,5% dels lectors) i Argentina (6,9%) són els països llatinoamericans que més visiten el diari per a joves lectors. A més, Junior Report ha sumat més de 461.000 nous usuaris entre l’1 i el 15 de març.

L’article sobre el Renaixement ha estat el més llegit aquests dies, però altres temes com Què va causar la Revolució russa del 1917?, Aliats i enemics en la Primera Guerra Mundial o El final de la Gran Guerra també han generat molt d’interès i es troben entre els més visitats.

Líder de la informació per a joves

Gairebé quatre anys després de la seva creació, Junior Report continua liderant la informació per a joves a diferents parts del món i el creixement a l’Amèrica Llatina el converteix en un diari cada vegada més internacional.

Cada dia es publica La Notícia del Dia, una nova secció amb la qual els joves poden posar-se al dia sobre el que esdevé a tot el món. El diari també compta amb Junior Report Aula, un espai d’unitats didàctiques amb articles i fitxes d’activitats per llegir, opinar i debatre a l’aula sobre diferents temes d’actualitat.

Els recursos didàctics de Junior Report promouen el desenvolupament de competències com la comprensió lectora i la capacitat argumentativa i analítica, així com les competències digitals.

Banner per fer clic i conèixer La Notícia del Dia de Junior Report. Cada matí un nou article d'actualitat amb diapositives i exercicis per a treballar a classe
logo Junior Report

L’Univers Junior Report és un projecte de Blue Globe Media. Dissenyem canals informatius, tallers i recursos didàctics per acostar l’actualitat a lectors primerencs i treballar l’actualitat a l’aula.